Producenci
Promocje
Zestaw Aqua Kem Green 1,5 l + Aqua Rinse Plus 1,5 l
Zestaw Aqua Kem Green 1,5 l + Aqua Rinse Plus 1,5 l
84,99 zł 79,95 zł 69,10 zł 65,00 zł
szt.
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

SKLEPU INTERNETOWEGO

TOYKA.PL

Zgodnie z art. 13 ust 1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. prosimy o zapoznanie się z poniższymi zagadnieniami.

 

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem Twoich danych osobowych jest Toyka Poland Sp. z o. o., ul. Przyokopowa 5, 01-402 Warszawa, NIP: 5270201685, REGON: 710017637, KRS: 0000117219, numer telefonu: (46) 85-890-85, adres email: toyka@toyka.pl.

Inspektor Ochrony Danych (IOD)

Nasza firma w celu zapewnienia najwyższej ochrony danych osobowych powołała Inspektora Ochrony Danych. Funkcję tę pełni p. Katarzyna Prokopowicz. Z IOD można się skontaktować wysyłając wiadomość mailową na adres: toyka@toyka.pl

W jakich celach i na jakiej podstawie przechowujemy Twoje dane?

Twoje dane osobowe Toyka Poland Sp. z o.o. przetwarza w następujących celach:

  1. zawarcia i wykonania łączącej nas umowy (art. 6 ust. 1 b RODO – wykonanie umowy);
  2. kontaktu w sprawie łączącej nas umowy (art. 6 ust. 1 b RODO – wykonanie umowy);
  3. obsługi Twoich zapytań i skarg, w tym rozwiązywania problemów technicznych (art. 6 ust. 1 c RODO – wykonanie ciążących na nas obowiązków prawnych);
  4. dokonywania rozliczeń (art. 6 ust. 1 c RODO – wykonanie ciążących na nas obowiązków prawnych);
  5. analiz i badań sposobu korzystania przez Ciebie z usług świadczonych przez Toyka Poland Sp. z. o.o. (art. 6 ust. 1 f RODO – nasz prawnie uzasadniony interes);
  6. prowadzenia postępowań sądowych i administracyjnych (art. 6 ust. 1 f RODO – nasz prawnie uzasadniony interes);
  7. w celach marketingowych (w trakcie łączącej nas umowy: art. 6 ust. 1 f RODO – nasz uzasadniony interes, po zakończeniu łączącej nas umowy: art. 6 ust. 1 a RODO – wyrażenie zgody).

 

Jakie dane zbieramy?

Zbieramy dane osobowe dotyczące zakupu i sprzedaży towaru, wysyłki i dostawy zakupionych produktów, wystawiania faktur, dane zawarte w mailach i załącznikach.

 

Komu przekazujemy Twoje dane?

Twoje dane przekazujemy:

  1. Podmiotom przetwarzającym, tj. firmom, z którymi współpracujemy i które przetwarzają dane na nasze żądanie.
  2. Innym administratorom danych przetwarzającym Twoje dane we własnym imieniu, m.in. firmom kurierskim i pocztowym, podmiotom współpracującym z nami przy obsłudze spraw podatkowych i prawnych, podmiotom pośredniczącym w płatnościach on-line.

Twoje dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej – wszystkie firmy, z którymi współpracujemy mają siedzibę na terenie państw Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

 

Ile czasu przechowujemy Twoje dane?

Twoje dane przechowujemy 6 pełnych lat, licząc końca roku kalendarzowego, w którym nastąpił kontakt.

 

Jakie masz prawa?

Masz prawo do dostępu do treści swoich danych, sprostowania danych, usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania danych, przenoszenia danych, wniesienia sprzeciwu, cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Masz również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w momencie, w którym uznasz, iż przetwarzanie Twoich danych osobowych dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

 

Czy musisz podawać dane?

Podanie powyższych danych jest dobrowolne, aczkolwiek konieczne w przypadku, kiedy chcesz kupić od nas towar i go otrzymać.

 

Automatyczne podejmowanie decyzji

Twoje dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania przez Toyka Poland Sp. z o.o.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl